Phat Thai s Michalem
Minikurz vaření
Také rádi vaříte? Již podruhé se s Michalem podíváme na tajemství thajské kuchyně a tentokrát půjde o nudlový pokrm Phat Thai, v Thajsku běžně prodávaný jako rychlé občerstvení i jako chod v restauracích. Základem jsou rýžové nudle smažené na pánvi wok s vajíčky a dalšími přísadami, které se liší v různých variantách pokrmů. My si připravíme toto úžasné jídlo s kuřecím masem. No, a až dovaříte, nechte si chutnat!
Suroviny na Phat Thai
Pokud se rozhodnete, že se s Michalem pustíte do vaření thajského jídla Phat Thai, budete potřebovat: česnek, olej, kuřecí maso, rýžové nudle (5 mm), vajíčko, Oyster (ústřicovou) omáčku, sójovou omáčku, tamarindovou pastu (nebo limetu), cukr, jarní cibulku, mrkev, špičaté zelí (může být i normální zelí), arašídy.